Het kan natuurlijk zijn dat er nog foto's, filmpjes enz van Jeffrey bij mensen op hun computer of telefoon staan, als je die naar ons zou willen sturen stellen wij dat erg op prijs.
Omdat deze bestanden vaak te groot zijn om met e-mail te versturen is de mogelijkheid tot het uploaden hiervan gemaakt.

Het verkrijgen van de inlog gegevens kan via de contact pagina en met het pull down menu de keuze Uploaden (verzoek om inlog gegevens) selecteren.

Wel een geldig e-mail adres invullen want daarop krijg je de inlog gegevens op toegestuurd.

Je kan maximaal 10 bestanden per keer uploaden (doe je er meer wordt het afgebroken), de bestanden mogen per stuk niet groter zijn dan 250 MB en in totaal (alle 10 bestanden bij elkaar) mag de upload niet groter zijn dan 500 MB (anders wordt het ook afgebroken).
Afhankelijk van je upload snelheid kan het met grote bestanden even duren voordat het klaar is.

De bestanden kunnen met de blauwe "select knop" geselecteerd worden.
Als de bestanden uit het upload venster verdwenen zijn is het uploaden gelukt, dit kan je controleren door met de "file browser" te kijken of ze er ook in de map staan staan.


Pas na het verkrijgen van de inlog gegevens kan je in het scherm wat je krijgt als je op het icoontje hier onder klikt inloggen.
Naar de inlog pagina
 
Jeffrey van Dam 21 jaar jong overleden N224 Ede 08-06-2011 hersenletsel hersentrauma hersendruk autoongeval autoongeluk auto ongeluk ongeval dodelijke afloop zandvoort  09-06-1990 9-6-90 eitje herinneringsite gedenksite nagedachtenis nooit niet vergeten ziekenhuis ic intensive care kunstmatige coma orgaandonatie thuisopbaring crematie
© 2011 Gert-Jan van Dam