We hadden al meteen besloten dat Jeffrey op de begraafplaats in Zandvoort moest komen te staan omdat hij daar geboren is en omdat daar zijn hart lag, dat was gewoon zijn dorp.
Dit is op 22-12-2011, precies ½ jaar na zijn overlijden gebeurt. Voor de afdekking van de nis hebben wij gekozen voor glas om meerdere redenen, een marmeren plaat dekt het mooi af, maar dan zie je de urn niet staan, en wij hebben juist een mooie urn voor hem uitgekozen die gezien mag worden, en je kan nog wat persoonlijke dingen erbij zetten. De nis in de urnen muur waar hij zou komen te staan vonden we nogal koud en kaal, en hebben daarom besloten deze wat "aan te kleden" met een achterplaat en iets op de vloer die iets voor hem betekende.
Betekenis van de dingen in de nis:
Op de glasplaat zijn 2 drumstokjes te zien.
De achterplaat is van zijn eerste Playstation
drumstel "the Beatles edition", en zat daar bij.
Het houten plaatje komt van een boom die wij samen hebben omgezaagd en hij vond het zo mooi dat je die jaarringen zo goed kon zien.
De urn zelf omdat de ring erom heen leek op
de ring die hij om zijn duim droeg.
Het poppetje is een karakter uit het spel
Final Fantasy, zijn favoriete spel om te spelen.
Het marmeren eitje had hij gekocht omdat hij
zo trots op zijn bijnaam was.
Het drumstelletje omdat hij gek op drummen was.
Het kleine autotje is een miniatuur van zijn eigen auto,
hij was erg helemaal gek van en trots op.
De muziek die na afloop van de ceremonie gespeeld is. Klik op het icoontje in de speler om de speellijst te zien.

Als de speler niet goed laadt even de  pagina verversen.
 
 
Jeffrey van Dam 21 jaar jong overleden N224 Ede 08-06-2011 hersenletsel hersentrauma hersendruk autoongeval autoongeluk auto ongeluk ongeval dodelijke afloop zandvoort  09-06-1990 9-6-90 eitje herinneringsite gedenksite nagedachtenis nooit niet vergeten ziekenhuis ic intensive care kunstmatige coma orgaandonatie thuisopbaring crematie
© 2011 Gert-Jan van Dam