Het klinkt misschien wat vreemd maar na zijn overlijden zijn wij door diverse mensen benaderd i.v.m. het verhaal van Jeffrey. Wij kijken altijd wat de reden van die "aandacht" is en op welke manier er dan aandacht aan hem of het onderwerp wordt besteed. Uitgangspositie is altijd dat het over Jeffrey moet gaan en niet dat wij "in de spotlites" staan.

Nu hij overleden is wordt er niet meer zo vaak over hem gepraat als dat hij nog in leven zou zijn dus grijpen wij dit soort van aandacht ook aan om over hem te praten en anderen nog met hem kennis te laten maken.

De eerste die contact met ons zocht (begin 2013) was een TV productie maatschappij die een pilot wilde maken over plekken in Nederland die een bijzondere betekenis voor mensen hebben en ze wilden starten met het verhaal van Jeffrey.
De uitzending heeft even op zich laten wachten maar is toch op 28-03-2016 uitgezonden.

Ook dagblad De Gelderlander toonde interesse in het verhaal van Jeffrey in het kader van bermmonumenten in de provincie Gelderland. Ook hieraan hebben we besloten mee te werken om het belang van bermmonumenten voor de nabestaanden aan te geven.Publicatie in de Gelderlander
 
TV uitzending
 
Jeffrey van Dam 21 jaar jong overleden N224 Ede 08-06-2011 hersenletsel hersentrauma hersendruk autoongeval autoongeluk auto ongeluk ongeval dodelijke afloop zandvoort  09-06-1990 9-6-90 eitje herinneringsite gedenksite nagedachtenis nooit niet vergeten ziekenhuis ic intensive care kunstmatige coma orgaandonatie thuisopbaring crematie
© 2011 Gert-Jan van Dam