De foto's zijn gemaakt 1 dag voor het overlijden van Jeffrey bij het bergingsbedrijf (in Ede) die de auto had afgevoerd.

Je zal je misschien afvragen waarom de foto's gemaakt zijn, daar hadden we een goede reden voor!.
Als Jeffrey zou ontwaken uit zijn coma, zou hij zich niets meer kunnen herinneren, en met veel vragen zitten.
Om hem goed duidelijk te kunnen laten zien wat er gebeurd was waren o.a. foto's van de auto nodig, met die reden in gedachte zijn de foto's gemaakt. We hadden filmpjes op Youtube van de berging gezien, maar bij het zien van die auto in de hal zie je pas echt goed wat een klap het moet zijn geweest, de werkelijkheid is vele malen erger dan de filmpjes die je gezien hebt!
Bedenk wel dat de foto's erg confronterend kunnen zijn, ze zijn uit verschillende posities genomen en het geeft een goed beeld wat er met de auto, maar ook zeker met Jeffrey gebeurd is!.
Naar de foto's van het auto wrak.
 
Jeffrey van Dam 21 jaar jong overleden N224 Ede 08-06-2011 hersenletsel hersentrauma hersendruk autoongeval autoongeluk auto ongeluk ongeval dodelijke afloop zandvoort  09-06-1990 9-6-90 eitje herinneringsite gedenksite nagedachtenis nooit niet vergeten ziekenhuis ic intensive care kunstmatige coma orgaandonatie thuisopbaring crematie
© 2011 Gert-Jan van Dam