Gekeken op allerlei vergelijking websites die over tellers gaan en daar kwam het gratis pakket X1 van LetsStat als beste uit, zonder reclame / pop-ups.
Het was voor mij heel belangrijk om deze website te maken, om een heleboel persoonlijke redenen en om zijn verhaal / zijn leven op internet te zetten voor iedereen zichtbaar.
Bedenk wel dat alles wat je op internet zet gekopieerd kan worden.
Van te voren goed nagedacht wat de inhoud moest worden, op papier eerst alles opgeschreven  zodat er een beeld ontstond hoeveel hoofdstukken het zouden worden, en op welke manier het er dan in moest komen te staan.

Het maakt niet uit met welk programma je de site maakt maar kijk van te voren goed of je 1 goede pagina kan maken en gebruik die als sjabloon (master pagina) als je net als ik voor alle pagina's dezelfde lay-out wil. Hier maak je de lay-out met menu en afbeeldingen en als je hierin iets aanpast, zoals het menu uitbreiden, veranderd alles mee, dit is makkelijker dan elke keer de pagina's apart aanpassen, heb ik steeds moeten doen en achteraf was daar dus een simpel truukje voor.

De website moet op elke telefoon, tablet en computer (schermresolutie) en met elke webbrowser te zien kunnen zijn, maak m dus responsive in minimaal 320px breed (en andere breedtes) en test voor je m plaatst eerst goed in diverse browsers.

Voor alles geldt: bedenk het in de voorbereiding want achteraf aanpassen en veranderen kost veel  tijd en moeite en de kans dat je van het ene in het andere probleem rolt is groot met veel frustratie.
Als je geen ervaring met het bouwen van een website hebt moet je een  "builder" (programma) gebruiken, er zijn er een aantal, ik heb deze gebruikt.
De domijnnaam moet geregistreerd worden en de site moet geplaatst worden, WNED vond ik qua prijs / qualiteit verhouding de beste.
 
Jeffrey van Dam 21 jaar jong overleden N224 Ede 08-06-2011 hersenletsel hersentrauma hersendruk autoongeval autoongeluk auto ongeluk ongeval dodelijke afloop zandvoort  09-06-1990 9-6-90 eitje herinneringsite gedenksite nagedachtenis nooit niet vergeten ziekenhuis ic intensive care kunstmatige coma orgaandonatie thuisopbaring crematie
© 2011 Gert-Jan van Dam