Ik heb lang getwijfeld of ik een blog met een deel van mijn gedachten hier aan toe zou voegen.

Het is alleen maar een poging inzicht te geven hoe het als ouder is als je een kind verliest en wat er dan door je heen kan gaan. Het is niet gedetailleerd maar ik probeer een beeld te schetsen, en het kan voor iedereen anders zijn.

Op zoek naar informatie / anderen met een soort gelijke ervaring en hoe hun dat beleeft hebben heb ik niet gevonden dus dat was de doorslag om het toch te doen.

Dus dit doe ik voor mijzelf om het blog als een soort dagboek te gebruiken en ook voor anderen die dan misschien iets van herkenning er in vinden.

Vanaf het moment dat ik te horen kreeg dat Jeffrey in het ziekenhuis ligt tot nu heb ik geprobeerd te verwoorden en zal dat in de toekomst proberen zoveel mogelijk bij te werken.

Er kan in gereageerd worden maar doe dat alleen als het een nuttige toevoeging is waar andere ook wat aan hebben, onzin en dergelijke zal worden verwijderd!.

Klik hier            op om naar het blog te gaan.
 
Jeffrey van Dam 21 jaar jong overleden N224 Ede 08-06-2011 hersenletsel hersentrauma hersendruk autoongeval autoongeluk auto ongeluk ongeval dodelijke afloop zandvoort  09-06-1990 9-6-90 eitje herinneringsite gedenksite nagedachtenis nooit niet vergeten ziekenhuis ic intensive care kunstmatige coma orgaandonatie thuisopbaring crematie
© 2011 Gert-Jan van Dam